nolimit.


kunde inte välja en låt så du får 2 haha:
Justin Bieber – U Smile
Jeremih – Birthday Sex
VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA VÄN! KÄRLEK, BARA KÄRLEK...O LITE HAT! ;)

takeitorleaveit.

Miike Snow – Burial

jag hänger inte med i svängarna. om man vill nått e de inte då som man tar tag i saker o ting? e de inte då som man försöker o gör sitt bästa? e de inte då som man inser, som man uppskattar. eller nej, det gör man efter man har förlorat allt. den som bryr sig om en. den som alltid funnits där för en. den som gett dig allt. öppnat dig för världen. stått vid din sida dag o natt. gett dig en självkänsla. självförtroendet. den som har trott på dig i alla stunder. den som velat endast ditt bästa, även fast. den som blir glad för dig oavsett. jag förstår inte. jag hänger inte med. kmr aldrig att förstå grejen. sparka på mig hellre, slå mig i käften än håll käften. att man undviker. undviker allt, allt för inget. jag känner mig som inget i dina ögon. jag vet att något finns där som vill bryta ut, säga ifrån sig. men fan va less jag e på att den där saken vägrar komma upp. jag e less på folk som står mig nära men ändå håller käft. jag e less på att gå runt med en klump i magen. må dåligt, för inget. att folk inte förstår detta. att de bara låter det gå, låter det vara. bara låter det stå, fram tills man vaknar upp i verkligheten. inser vad som hänt o att vägen tillbaka e svårare o brantare än någonsin. finns inget kvar. varken bra eller dåligt. det e slut på allt. på all kärlek, all hat, all styrka, all gnista, all förlåtelse. det går bara inte låta det vara. det går inte bara låta det gå. jag sväller upp o brister snart. jag e trött på skiten. trött på förlusten. trött på att ta skiten. trött på att sitta vaken om nätterna o tänka "vafan händer nu?". trött på att inte veta, inte ha någon aning. inte veta vad den andra tänker o tycker. pissigt som in i helvetet. jag blir snart medvetlös. totalt rubbad o känslolös. jag e förbi den känslosamma delen, nu kmr det okända. jag vetefan vad som händer nu. o helt ärligt. i dont fucking give a fucking shiet! livet e för kort för att bry sig om folk som ordagrant pissar på dig. det e så jag känner ilf.

goosh, de där kändes bra.






ifeelstupid.

Ben Harper – Amen Omen

Ifeelthese4wallsclosingin.


Natasha Bedingfield – Wild Horses

jag lever i förnekelse. jag lever i en bubbla. jag säger att jag inte bryr mig. inte saknar. inte vill. aldrig skulle tänka mig. men jag ljuger. ljuger för mig själv o jag tror att jag lyckas rätt så bra med det. jag e inte falsk, men rätt så falsk mot mig själv. det e bara ytan som gäller. allt annat skadar. jag överlever yttre skador, inre skador e farliga. de bränns o svider. de känns. jag stänger av. känner att det e säkrast så. ytan e bra. ytan läker, som ett skrapsår, mer eller mindre. allt annat fastnar. tränger in sig i kroppen, fastnar o stannar för alltid. jag förlåter men glömmer aldrig. aldrig. varken bra eller dålig egenskap. jag hatar dock att jag e så blåögd, tror gott om allt o alla. får en sträckning o sedan en fraktur. jag börjar leva under en mantel. den skyddar o känns säker. inte det bästa, men det säkraste trots allt. vilken jävla förlorad generation vi lever i.




whenthemusicison.

heeeeeerreguuuuuuuuuuud! jag e så himla trött! varenda kroppsmuskel värker. jag vill sova. vill vila ut. men sånt har man inte tid med. idag ska vi fira min bästa vän. får väl ta några redbull som återhämtning, eller nått. har shoppat lite idag, ååh så fina grejer! nu ska jag slå in presenten o ta en lång dusch. ha en fin fredag piipppz. kärlek.


så FET låt så jag får spasmer: GTO – Love Will Set You Free - Original Club Mix, Feat. Gto

lär bli en hel del dans ikväll, WOOHO!




liteavvarjeföringen.

jag känner mig lugn. någon slags lättnad. kroppen känns lätt. min skalle e dock tjock som en stock. mycket tankar. tvångstankar. mycket ideer. så himla mycket som man vill göra på så kort tid. jag önskar jag var mindre lat. bara puttesnuttelite. uuush, gillar inte perfektion. gillar svagheten trots allt. hitta svagheter. veta svagheten. känna till den, vara vän med den. veta att den finns o kanske vidröra lite då o då. bara för att. känna mig mäktig. överlägsen. kunna slå till vid rätt tillfälle, på rätt person. bränna till, som varmt mot kallt.


kom på en rolig grej. det finns en lag i ett område i Frankrike som förbjuder flygande tefat att landa där. invånarna tycktes se blinkande ljussken i himlen o trodde på att de hade fått besök från rymden. lagen stiftades på 50-talet o gäller fortfarande. rätt så sjukt ändå...

PEACE

Booka Shade – Teenage Spaceman





john kortajarena.





cowboygillarragga.

det snurrar i min skalle. jag har ont i fötterna. ont i kroppen. men det e bara o bita ihop. det e nu som man brukar tänka att man aldrig mer ska utsätta sin kropp för sådana påfrestelser. lika många gånger tänker man inte.

imorn ska vi fira frugan. fan va alla fyller 20 år. men fyifan va det ska bli kaos! jag håller tummarna. vill helst gå o lägga mig just nu, sova ut. men nu e de skolan som gäller. soft! 


jävla huvudvärk.
September – Baksmälla
www.oraclefox.blogspot.com, världens bästa inspirationsblogg!





madmadworld.

Shaggy (feat. Sizzla Kalonji & Collie Buddz) – Mad Mad World

världens sämsta update. men jag ska bli bättre. det känns bra o skriva. skriva av mig. slänga dit en härlig bild o njuta. det känns skönt att bara *spy upp* allting på skärmen.

hade tenta i måndags, gick väl sådär. men, ingen fara det finns alltid omtenta. har bara umgåtts med mina vänner de senaste dagarna. känns bra men samtidigt för jävligt för jag ligger så jäääääääääkla efter med plugget. jag måste ta igen allting. jag måste. jag ska.

okej, jag behöver släppa ut bitterf* just nu. måste tömma mig på skit. vafasiken e de för fel på folk?! gång på gång på gång o på gång x 100. samma skit hela tiden. samma piss människor. varför kommer jag alltid i kontakt med idioter o falskhet. jag gillar inte drama, bort från mig, flyg, bortbortbort! långtlångtlångt! varför e folk livlösa o snackar så mkt skit. duuuuuuuuuuuuuude get a fucking life! det e så pissigt, jag förstår inte vad folk tjänar på det. det tär på mig så om det var det som var målet, well done. lev på min olycka. jag vet att jag inte borde ta åt mig. jag vet att det bara e skitsnack o egentligen så vet man vad som e sant o falskt, vad som e verkligheten. men jag förstår inte hur folk kan säga en sak till en, men egentligen tycka något helt annat. skitsnack. ni har ju så mkt bajs i munnen. fyfan va det e synd om er. gå bort från mitt liv. kan ju knappast vara skönt o leva på någon annans olycka o hela tiden gå runt med bajs i munnen? seriöst?! okej jag överdramatiserar, jag e inte olycklig, men jag blev väldigt besviken och ledsen.

inte undra på varför det e som det e. det e för mkt köttätare, fulla med bajs i munnen människor. hahaha *bajs i munnen*, rätt så soft uttryck. stupid stupid people.




HAH, där får ni ett vackert finger! nu ska jag gå, göra mig fin, springa förbi systemet o göra mig ännu finare. tappa själen i vimlet o bara vara, det e där jag trivs. btw sjukt mys-dag det var igår med finfina människor! :)

och hääääääär kmr feeeeeet pepp pepp låt: Carli – Mat Bira Kvinnor Weed (Original Mix)





fullmoon.

att vakna upp o bara känna sig lycklig. kan det bero på månen? idag passerar månen jorden ovanligt *nära* på *bara* 356 578 kilometers avstånd, vilket är bland det närmaste månen kan komma jorden. så nära men ändå så långt bort. precis som du. det sägs att det kan påverka en på olika sätt. verkar som om det påverkar mig rätt så nice. överflöd av dopamin? AYEAH! ska ut o skutta i solen nu. peace.

Black Kids – I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You - The Twelves Remix


känns lite såhär. vilsen. hög på livet. lycklig i dimman.

chillthefuckUP.

medan andra röjer, tappar sina själar i vimlet, svettas, suger in all lycka i världen, så sitter jag hemma o gottar mig med musik! mummsmummss...sällskap skulle dock inte skada. men de COOL! nu ska jag gå o blåsa lite.




GOTTA ER! tror inte ens jag behöver säga mer än så.



snygga killar. awesome musik. KÄRLEK.




detärsålogiskt,allafattarutomdu.

ibland tror man att man vet allt. man lixom kan en. man vet vem den e o vad som ligger bakom det som har bildat en. jag hade fel. det e så mkt mer egentligen. så mkt mer som vill ut, som e undangömt, som e så mkt mer personligt. helt otroligt hur olika folk uppfattar saker o ting. hur olika vi e o hur olika vi resonerar. hur vi håller käft istället för att yttra oss. hur svaga människor e. hur människor e rädda för det okända. hur onda människor kan vara. hur jävliga o respeklösa. hur bittra, djävulska, egoistiska.

å andra sidan. det e det som gör livet så sjukt balanserad. orättvisa o ondska ger en kraft. att trampa över er onda människor. att kämpa för rättvisa. att se förlusten o besvikelsen i era onda ögon. att se skeppet sjunka o se hur det egentligen bränns i bröstet fastän ni försöker så starkt hålla för masken. loser. jag tycker synd, för det e ju i själva verket ni som förlorar. palla leva livet i lågor. det hinner man göra ändå.


frugan sover fortfarande. fan vad jag älskar henne. euw! jag tar om det... bror, du e FETT tung!
Petter – Logiskt

bruden leker ball. jag vill oxå ha sommar. jag vill vara henne. vara brun o sippa på min daiquiri.
HOOOHOOOOOOOOOOOO, ha en full fredag!

happybirthday!

idag fyller min fina vän 20 år! stort. läskigt. spännande. utmanande. och läskigt återigen. själv var jag ångerfull. skrämd ner till tårna. mitt hjärta pumpade och hjärnan skrek. jag hade väntat på den dagen, ständigt, starkt o varit otålig i 20 år. då dagen kom, ville man tillbaka. gömma mig. inte komma ut. inte ta steget mot verkligheten. mot vuxenlivet. jag bröt ihop o hade sjukt mycket ångest!

efter regn kommer solsken. självklart gick det över. jag gillar läget, jag gillar det som det e. jag gillar spänningen. jag gillar den nya världen. gillar världen bättre såsom jag ser den idag. trots allt skit. jag har växt i mina egna ögon. du har växt i mina ögon. du har gjort framsteg. vi har gjort framsteg. mer eller mindre. bättre eller sämre. spelar ingen roll. vi har blivit starkare, modigare, bättre, mer självständiga, gladare, tuffare o mer förstående. vi förstår. för varje år som går, vi går tillsammans med åren. jag e så JÄVLA otroligt-sjukt-insane glad över att vi inte stannar. vi lever i spänning. i attraktion. i berg-o-dal. jag gillar läget, jag gillar det som det e.

Ryan Adams – Happy Birthday


GRATTIS GRATTIS GRATTIS MIN FINA VÄN ! KÄRLEK.

youdonoteverknoweachother.ever.

fin dag har det varit! frugan har kommit hem, frukost på cafet med fransyskor*, plugg, seminarium, planering inför projektarbetet och viktigaste av allt, jag har bestämt mig för o börja träna (igen)!!!! jag tar farväl. hejdå mina vackra vänner till bilringar och daller lite här o där. vårt korta bekantskap har varit för jävlig! im sorry, men beach 2011 kallar o jag har tröttnat på er. alla borde träna. man mår så himla mycket bättre o känner sig så hög på liv! ohähäähhää, nemen det ska bli riktigt jävla soft att träna! hoppas att jag blir lite peppad av mina nya tränings-kamrater. WOOPWOOP!

btw fick tröst idag angående mina pinsamheter som jag skrev om tidigare. tror den här historian e lite värre än min trots allt HAH: "när jag var liten bajsade jag i skolan och glömde spola. poch killen jag var kär i gick in efter mig. men då var jag 11 tror jag."

TACKTACKTACK kära vän. känns MKT bättre ;)




ojoj ska bli så JÄVLA tajt!

highonshyness.

herregud. jag skäms. pinsamt. jag skrattar åt mig själv varje gång jag tänker på det. haha, omg. jag skäms, blir röd om kinderna. får magkatarr. okej jag överdriver en aning det var egentligen inte så hemskt, kunde ha varit värre, och bättre. men fyfan, jag skäms. vill gömma mig hahahahaha. ushushushush! kan inte någon skämmas med mig?

ett glas på krogen resulterade med en utgång. haha, helt otroligt. vad håller jag på med. yaya! man har ju bara ett liv... elr typ 9 kanske.

General Fiasco – Ever So Shy

typ såhär känns det, jag skrattar åt mig själv o gömmer mig, inte för att någon ser på just NU men aaa hahhah.fy. men okej. jag tröstar mig själv med att säga att det e coolt att bjuda på sig själv! ha en fin söndag!


PS. jag slutade tänka. jag slutade sakna. jag slutade bry mig så mkt. ilf på ytan. jag var glad.

walkingaway.

känns lite *pissigt*. får någon slags deja-vu känsla. gillar inte den.

jaja, va händer ikväll? jag borde plugga. typ söka jobb etc. men tror knappast det händer. jag e svag. faller lätt för grupptryck när det gäller trevligt umgänge. fan öl e väl mer kul än plugg? men kanske inte det smartaste med tanke på att jag verkligen borde plugga. å andra sidan, jag borde inte sitta hemma just nu. jag kmr bara sitta o tänka. tänkatänkatänka. hatar o tänka. tänka dåliga tankar. så fort man börjar så slutar det aldrig. det byggs på. allt annat. allt som hänt det senaste året. allt hemskt. allt som får mig o bryta ihop lite grann. all saknad. allt dåligt. allt bra. jag tar o svalkar mig istället.

igår var jag glad. fick höra saker som gjorde mig glad. fick ett gott skratt! som att se en bambi på hal is. underbart. jaja, nu ska jag vara lite mer effektiv. plugga sen blir det bus tippar jag på.

Craig David – Walking Away


analocking.

jag älskar de här skorna från ana locking! hur fint till solbrända ben o en tunika!? enkelt, klassiskt, snyggt.

boost!

värt att läsa om man känner sig lite *ynklig*! rätt så fet tidning för övrigt.

länk till artikeln: http://viewer.zmags.com/publication/0aa3cb6d#/0aa3cb6d/28

fredagigen.

vilket väder! solen bara bländar som fan. tror solguden hörde mina böner igår. fanvafettisfett. ska käka frulle nu, kasnke tar en promenix annars kommer min fina dag att bestå av mkt pluggpluggplugg!

härligt det ska bli, morsan tar sitt pick o pack o reser iväg på onsdag. borta i en månad. snacka FETT! lagom perfekt till våren o kanske massa mingel hos mig, hehe. gillar läget!

whitepigeon.

varför e människor rädda för "konstigt". konstigheter har sina härligheter. att bjuda på sig själv e bra! att spela ett spel e oxå bra. men inte alltid. inte ständigt. inte när känslor e inblandade. sorgligt, många finner någon slags lycka i det. att spela med någon. hur fan kan man leva på någon annans olycka, hur kan man leva med sig själv, hur kan man acceptera sig själv? ingen gillar skit (vissaundantagsfall). aså vadå jag såg inte, jag råkade, jag visste inte, jag förstod inte, jag trodde, jag missuppfattade, jag ångrar, jag ville, jag sa ju. vafan menas med jag förstod inte o jag trodde när man i princip säger precis som det e, rakt upp i ens ansikte?! man måste ju vara förståndshandikappad om man missar det lixom...? jag kanske har fel... men NEJ det har jag inte! men aså helt seriöst, va menas med jag ville och jag borde? jävla mes du e som *ville* o *borde*. man vill inget tillräckligt mkt om man inte slutför sin vilja, om man bara går halvvägs, om man inte står för det man sagt o gjort, om man e för feg för att se sina egna misstag o skylla på att man råkade eller missade poängen. det e tillåtet att råka, missförstå, vilja, missa något osv. till en viss gräns. inte hur mkt o hur länge som helst! allt har sina gränser. allt ska inte behöva flyta på. sluta vara konflikträdd. frigör. släpp allting. flyg.

fan va jag känner att jag borde sova.


giveusskyshine.

behov. fan va svårt. kan inte det bli sommar NU. vilket tjat om sommarn, men fan, de räcker nu. nog, ge oss sol o värme o...liv. ett annat land. massa bus. god mat. skönt folk. o mktmktmkt adrenalinkickar!



btw dagens skönaste citat "klippt mig idag stört snygg igen får stånd när jag speglar mig, o då är jag ändå hetero" AHHAHA, älska patetiskt-utseende-fixerade killar!

jenslapidus.

tror jag har någon slags "man-yearning" idag. ska inte tjata mer om det. men jag måste bara säga, Jens Lapidus. LÄTT bland sveriges snyggaste män. så jävla stilig och het. riktig babe! ;)
höhö, ja var bara tvungen... ;)

perfection.

evadro soldati, francisco lachowski, gabriel burger


marlon teixeira.



de får mitt hjärta o slå snabbare. gah! tackhej.

shiningsun.

världens bästsämsta dag! vaknade av jävla sms bomb o gratulationer. kvinnodagen. grattis i guess. men skicka inte sånt till mig, kvinna känns...fel. 20 års kris, ameh najs! glömde sätta mobilen på ljudlös. försökte ignorera sms:en från början men sen fick jag nog, vände med raskt vilket resulterade i ... nackfackingspäärrr! nu sitter jag här, med nackspärr, ont i ögat, i ryggen o lustigt trött. jag e så trött så jag får sjuka skrattattack. hahah, otroligt bradålig dag. varken det ena eller det andra. men solen skiner ilf! fettFETT! hoppas det håller i sig nu. känn inte dig blyg solen, vi gillar dig!

nu ska jag dränka mig i böckerna. hoppas alla kvinnor får något av det lilla extra idag. det fick jag. du gjorde min dag, fastän du inte vet om det.



SR-71Blackbird.

kan inte alla blunda. blunda i någon timma. blunda o försvinn. bara en stund. en dag. snälla? nemen seriöst, kan folk sluta bry sig om andra o lägga sig i andras liv o hela jävla tiden bry sig om vad andra gör. man har ett eget liv just för att inte bli för rastlös o lägga sig i andras. sluta kommentera, sluta snacka, sluta iaktta, sluta döma, slutaslutaslutasluta! lös dina egna problem först. om det inte hjälper, ta en sväng förbi malmskillnadsgatan. OJA!

när jag blir stor ska jag bli rik. (när jag blir stor, låter konstigt...). ska köpa kärnvapen o använda lite här o där. helt lagligt. nödvärn ju. 24 kap. 1 § BrB framgår att "en gärning som någon begår i nödvärn utgör brott endast om den med hänsyn till angreppets beskaffenhet, det angripnas betydelse och omständigheterna i övrigt är uppenbart oförsvarlig". en tjänst för världen. kanske får jag en dag vara på sedeln oxå. ooo, vilka mål man har i livet. aweesooommeeenneeeeeeeeesss!



nee skämtåsido. ska inte skaffa kärnvapen o sånt, men däremot en blackbird. ska fanimig ta en runda i en sån OOOOOOOOJAAAYYEEEYEYYEYEAAAAAAAH!

vousparlezvousfrançais.

hade franska föreläsning idag. jävla fransmän. vafan e deras problem haha. ska det verkligen behövas så komplicerade regler, som bara e, som inte har någon direkt förklaring o som har 150 undantag i 229 fall. man bah okkkk i get it! men snyggt språk ändå höhö.

jag saknar min fruga! fan! jag som inte e gosvänlig o hatar gos skulle kunna gosa upp i hennes röv om hon nu skulle vilja det haha! ååååh kom hem! jag vet att strand e mer tilltalande, menvaifanihelvetet, kyla e inte illa det heller. elr jo, typ.
gammal bild. saknar mitt röda, långa hår.

forgranted.

jag hatar när man tar för givet. jag hatar att komma i andra hand. vafan! du vet ju det...

Minimal Youth – For Granted - Ari Remix

wtfshithappens.


Ben Folds – You Don't Know Me (featuring Regina Spektor) - Explicit Album Version

vafan. jag känner mig värdelös. har inte gjort ett piss under helgen. faaaaaaaaaan! ne egentligen inte alls. jag klarar mig. det gör jag. tenta om 2 veckor. stressigt? javisst, väldigt. men VAFAN jag orkar inte hela tiden tänka. tänkatänkatänka. jag blir fan tjock i skallen av att tänka! tänka på varenda minsta grej. störa mig på varenda minsta sak. vem fan bryr sig egentligen. allting löser ju sig i slutändan, eller hur? det gör det alltid. man kan inte alltid vara bäst, smartast, vackrast, effektiv. ne, man har sina sämst, dummast, fulast, värdelös, fetast dagar. helt OK! jag gillar dem. det e bara o acceptera, händer alla. orka vara på topp hela tiden. det bara det, det kan bli farligt. farligt på bottenvåningen. drunkna. inte vilja/kunna flyta upp. men du, du där fina underbara, ta dig i kragen o flyt! du e bäst, finast, vackrast, smartast, på ditt eget sätt. man vet det. insikt e den svåraste delen. alla har det kämpigt. livet e en berg-o-dalbana. fan va jag e less på folk som klagar. men inte less på ett dåligt sätt. jag tycker bara det e så orättvisst mot de själva. man sårar ju sig själv på sätt o viss. gör sig illa. du e fin. det e inte perfekt, men wtf shit happens, som den fina människan på tåget en gång sa. visa ord där "WTF, shit happens!". faktiskt.



fan va lycklig jag var här. inte perfekt, knappt snygg. bara lycklig.


nödenharingenlag.

min kropp har krävt chips sen i torsdags och idag fick jag de! HAAALLLLEEELLUJJA MOMENT! fan va fett det var med chips. chipschipschips! min hjärna har skrikit efter chips de senaste dagarna o med tanke på att jag inte haft orken att ens sätta min fot utanför dörren både igår o idag, så fick jag vänta.
omg, btw, såg burger king reklamen! vilken jääääääääävla hamburgare!? HAH, låter som en fet knopp, men vafan har ni sett den!? helt otrolig. vill. ha. nu. mmmmmmmmmmmmmmmm. *dreglar*

imorn e de en ny vecka. måndag. jag älskar måndagar. jag ljuger. jag hatar måndagar, vem försöker jag lura. men fan va fett att det e fredag om 5 dagar?! fan va fett att min vän kommer hem snart! fan va fett fett att snart e de en massa födelsedagar o massa god mat (OMG snackar jag mat igen!? -.-) o en massa firafirafirafira!!! oooooooo jag vill bara ge bort presenter o se alla glada ansikten gaah! fan va fettfettfettfettfett!!!!!!!!!!!!!

det vart mkt "fett" haha. men fan va fett med söndag. solsidan och BB snart, ayeeeeeeeeah!


det fina jag fick på min bday!


cliveowen.

ayeah.

listenandread.

Broder Daniel – No Time For Us (Acoustic)

ingen e ständigt lycklig. det e bara ett spel, en yta, en dröm om att ständigt vara lycklig. inget varar för alltid. inte något liv, inte människorna, inte heller tillit. förlust. ånger. viljan o vilja ha det tillbaka. fast inte den ångest då man ångrar sig över att gjort eller inte gjort något. mer ångesten över att det kunde ha varit annorlunda till det bättre. jag kunde ha gjort det annorlunda, du kunde ha gjort annorlunda (!). ingen ska behöva ångra över saker de gjort o inte gjort. gjort e gjort, du e fan bäst, och om du inte har gjort, gör det, du e fortfarande lika bäst! allt spel. all yta. så tröttsamt, less på det. varför inte bara vara? njut fyfan! va dig själv vad e grejen liksom?! e inte verklighet så mkt enklare än ett spel? fast nä. fast jo. ääsh.

kollade på filmen "I am Sam" med Sean Penn och Dakota Fanning. helvete vilken film! bland bästa jag sett, helt klart! mkt drama, mkt känslor, MKT kärlek, mkt liv, stark vilja, starka människor, mkt verklighet. fast en film man ska se själv, om man inte vill börja böla framför sina vänner/pojk-  eller flickvän, höhö. o den där dakota, herregud va hon e DUKTIG och VACKER.

ibland önskar jag...ne det var inget.



I wish.

fetbildbomb!

la roux
miike snow
sollimaskinen nyårnyårla rouxla rouxla roux

canyoutell.



life is good when it is good! strobe makes me feel even better!

Deadmau5 – Strobe (Radio Edit)

20åroch30dygn.

det känns bra när man inte alls har förhoppningar på kvällen och det visar sig vara bland bästa fredagar ever. det var soft. pinsamt, lite väl mkt. redlöst. glammigt. trevligt som fan!
men fasiken, man lär sig ändå aldrig av sina små misstag. man kanske egentligen inte vill lära sig av dem, kanske gillar man tömma magen lite då o då på fyllan. eller typ inte.

jag undrar oxå, e de bara jag som kan space:a så mkt så att huvudet *får ett eget liv*? där står jag med en söt pojke. han pratar. jag lyssnar. plötsligt blir allt tyst. jag ser men jag hör inte. jag anstränger mig men ser bara hans leende o rörelser. "vafaaaan, har jag tappat hörseln?!?!?". jag skakar på huvudet. halv smidigt. han märker att något inte stämmer. vilken pingla min vän e som tog läget i kontroll. han började underhålla honom, o ja, jag bara space:ade. vafan!? hur fan kan man lyckas? jag kmr ungefär till o med ihåg va jag tänkte "hmmm, undra om vakten fryser, undra vilken drink jag ska ta, vafan ska man äta imorn, va har jag för underkläder?". herregud. jag kände mig dräggig. tog trappen till toan o mötte vita stolen. härligt.


fridayearning.

impuls shoppat o nu sitter man på cafe string med miss snyggo o mummsar. livet har sina härligheter!




thedayoffriday.

jag känner mig kall. isig. uttömd. ibland hungrig. hungrig på känslor. trött på tomhet. jo, jag älskar, jag bryr mig. men inte som förr. jag öppnar inte mig. jag känner inte mig. jag försöker undvika mig själv ibland. jag tänker på saker jag inte borde tänka på. prioriterar sådant som jag inte borde lägga särskilt mycket energi på. satsa på annat, det jag vet att jag kan, det jag vill.

varför har man slutat bry sig? fast ändå inte. varför ger man upp så enkelt? fast ändå inte. varför blir jag arg så lätt? fast ändå inte. varför stör jag mig på vissa specifika saker, hos vissa specifika människor, hela tiden, konstant? jag vet att inget o ingen e perfekt, men ändå så gör man det. fan va onödigt. fan va ruttet. skrutt. bajs. skit. euw. tömmigpåhormoner.

je voudrais une bière.







guesswhy.

ibland undrar man, man bara undrar och vill veta utan att behöva fråga. mind reader? ajeeaah, i wish! jag vill, jag borde, fan att jag inte gjorde. klassiskt, simpelt och så jävla ekelt. så enkelt att det e det som känns säkrast. varför chansa när man kan ta säkra vägen? man behöver inte alltid veta allt, man kan inte alltid få allt man vill, egentligen vill man inte ha allting, det bara det att man inte har det som man vill. vafan? flummigt. ajeah. universitetets bibliotek gör mig flummig. mitt andra hem. jag älskar det här stället. snygga människor, många böcker, lugn o ro, blickar, diskreta flirt, matsäck, 100 koppar kaffe från press, stämpelkort, o ja ska inte glömma våran favorit. mannen i biblioteket som gillar att skrika åt alla, som bara VÄNTAR på att få skrika. på att få störa sig på någon/något. man ser det i hans ögon, han bara sitter i sin vrede bubbla. ingen pratar. men. så fort man öppnar sin käft "HÅLLKÄFTEN DET HÄR E ETT EBIBLIOTEK!". de gör inte saken bättre. alla börjar fnittra o BARA för att prata o skratta ännu mer. ännu högre. ännu mer irriterat. värdelös snubbe. slösar på sin egen energi. på sin röst. på sin vrede. på sin ilska.

hanbehöverbarahasexthatsit.





myworldonyourdesktop.

jag kom o tänka på den där kvällen. rådmansgatan, tror de va början på hösten. vi mådde så jävla bra. typ svävade på moln o bara älskade läget. när vi tog bilder i parken o träffade random folk. när vi åkte gungan o höll på att ramla för att läget va fettfett instabilt. när jag bara satt o skrattade o affa ba "ta kort ta kort eeeeehehhe!". när vi träffade lite folk vi kanske aldrig mer kmr att träffa. när vi va fulla av liv, när allt kändes så nytt. när vi nattbadade, elr rättare sagt DU nattbadade o ja satt på bryggan me den där snubben o pratade härligheter i livet (not). sen skulle vi hem. frysna, blöta, trötta, arga, lyckliga, fulla och bara helt glada. fuck va ja saknar när de bara var härligt, när det bara var! när vi bara var. fyfan. ja vill till den där parken o höra "rocknroll gurlzz!!!". jag vill hoppa i den där taxin som om det var det säkraste vi gjort i vårt liv o åka ut. till hemmet för sinnesrubbade som vi sa den dagen. jag vill komma fram o skratta o känna mig dum för att det var antagligen bland det dummaste vi kunde göra under den kvällen. jag vill dra av mig klänningen o hoppa i vattnet som om de vore pengahav! ja vill frysa häcken av mig o bara känna att ja lever. jag vill känna att jag aldrig känt. ja vill veta det jag vet som om jag aldrig vetat det. jag vill känna som jag kände förr men samtidigt ha insikten jag har idag. nu. för tillfället. inte imorgon, för att det e fredag o jag har lovat bort mig.


jag börjar om. jag skriver av mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0