bugbears.

har drömt mardrömmar nu i flera veckor. fattar inte varför, jag hatar mardrömmar! vakna av rädsla e fan inte kul. man e ju typ darrig o nervös hela dagen... fan. jag skakar fortfarande.

perfectlylonely.

att vara ensam hemma måste vara det bästa som finns. göra galenskaper, lyssna på go musik o mysa med världens bästa mig själv i solen! snart kommer frugan o förstör min fina ensamma stund... xoxo


John Mayer – Perfectly Lonely (hahha prefekt titel på låten! :P)


just nu.




limittoyourlove.

jag vaknade med en känsla av tomhet. oförstånd. tveksamhet. oförstånd. människor, handlingar, känslor, uttryck, religion, gud? tveksamhet, osäkerhet, rädsla av att slå sig i väggen eller trampa i skit. skräcken o känslan som säger att något dåligt kommer att hända. alla förevigt obesvarade frågor. ostabilt. känns som om jag går på en lina högt upp i luften. försöker hålla balansen men tappar då o då. tomhet. det just då som jag tappar en del av mig, lite i taget, sakta men säkert. försöker återinta positionen. fylla på tomheten. täppa till den. det funkar, men. det håller inte riktigt. inte på samma sätt.



o nu efter ett telsamtal så sitter jag i chocktillstånd. O M G, jävla konstig värld med jävla konstiga människor.



tempah!


katemoss.



sååå jäääävla snygg hon e! nästan så att jag vill blöta ner mina kläder, gå till krogen o stå i ett hörn i samma pose o bara låtsas vara snygg HEHEHEHE







A.

Beth – Fuckin' Perfect

respekt.

ooooooooh va jag ogillar orespekt och egoism. när folk spelar dumma och ointresserade. avundsjuka o dumma människor kan slänga sig i papperskorgen! lägg ner attityden.





pojkarärkul!

hahahhahahahah fan va skumma människor det finns! förvirrade o jävligt skumma.

1. man ses o har det as trevligt. han säger hör av dig o för första gången bestämmer jag mig för att göra det. när jag väl gör det så svarar han inte. kul...
2. (såsom jag uppfatta det) han försöker ragga o nämner om nån fika han måste ta med en tjej på. man ba wat? smart drag...
3. han försöker ragga o drar fram en rutten banan ur fickan (?), dessutom på en krog!


aså HAHAHA! vafan? har jag otur elr har jag OTUR? men jag måste erkänna, skrattar högt åt sånna saker vaaaaarje dag! gonatt, jag sover gott inatt :)



beställde en halsring nyss WOOP! äntligen.






hellokitty.

har varit inlåst på (i?) mitt rum sen igår natt så jag har varit tvungen att klättra ut genom fönstret o gå in genom ytterdörren hahaha. det måste se liiiiite sjukt ut för folk som går förbi...

jag undrar ifall man ska hitta på något kul idag eller om man ska försöka göra lite vett o plugga...? gillar det här vädret. lite bittert, men ändå varmt. grått, men samtidigt soligt. smaklöst, men ändå ärligt...



titta vilken fin flaska jag köpte igår! fan va jag ska ROCKA den hoohohohoh






Nevercountingtheregrets.

denna vecka e de löning! inte lön för min del men CSN hehe. det ska beställas biljetter o njutas av det fina vädret! peppepp, ska bli så FETT!

(jag lyckades inte öppna spotify så det blir ingen låt. jag vet, riktigt surt med tanke på min otroligt grymma musik smak HEHEH)


men en fin bild från helgens grillning får ni ilf weheheyy




amen.

pippzz, stå upp för era handlingar. om ni nu väljer eller tror att ni inte kommer att göra det eller klarar av så utmana inte ödet överhuvudtaget! hatar folk som inte står upp för sig själva. säg inte om du egentligen inte vågar! gör inte om du sen inte kan ta konsekvenserna! fel som rätt, spelar ingen roll. man kan inte alltid göra rätt, ibland blir det fel. det e inget fel på att göra fel och erkänna det (!). våga o stå upp oavsett!

helvete va jag blev sur i helgen. bruden puttar o förväntar sig att jag inte ens ska reagera eller tro på hennes "jag råkade". sen när man konfronterar så står hon där som en idiot o inte har nått att säga. fjant. pinsam.

fan va soft o vara kille. man behöver inte stå ut med parasit-könet på samma sätt. tjejer e ju alltid så gosiga o trevliga mot killar, men det som händer under ytan vill man inte veta av! haha, i guess det e lite samma sak med killar men aaah...heh! ooooooooooooooo va jag vill vara pojke ibland! fast ne. fast lite. heeeeeeeeeehe.

ha en FIN dag o putta inte på folk i onödan haha, vad det än gäller. såsom avundsjuka, irritation, fylla eller vad det nu e. det fan inte värt :) (spec på krogen!!!)


nomnomnom!





menmenmen.

ooo va jag älskar män i kavajer! en hatt på huvudet skadar inte heller. lite skägg...mysko blick. ooofyfan!


Kanye West – Lost In The World

 

 

 


theskyisbluethegrassisgreen.

hejhejhejhej! vilken vecka man har haft. KUL! behövligt! awesome! det känns lite bättre. lite varmare. lite finare. sakta men säkert. backen börjar avta o jag e en aning gladare. det känns lättare. jag känner mig lättare. starkare. säkrare.

jag ska bli bäst på updates denna vecka. woooohoooopppp!

btw fan va de suger att gurkan åkte ut från big brother, fast han var liiiiiiiite för mycket ... snackade lite för mycket skit. nu håller vi tummarna för Chrille!!!!



maydaymayday!

jag e så jävla less. så jävla besviken på hela världen. vafan i helvete! vad gör jag för fel?! varför händer detta alltid mig!? e jag verkligen så hemsk!? jag pallar inte. varken fysiskt eller psykiskt. jag trampar på allt levande. jag sväljer alla färger. tuggar och spottar ut. jag e en negativ pol i vandrande form just nu. jag sprider falsk glädje. så jävla äckligt ytligt! jag spyr av mig själv. jag spyr i ditt face! jag önskar...fast det gör jag inte. jag önskar dock att jag hade riktig hat inom mig. att jag kunde skada människor. att jag kunde trolla. straffa de. skada lika mkt som de skadat. dra ur kontakten. låta batteriet ta slut. ladda lite, bara jättelite då o då. aldrig fullt. göra något som tär på krafter. tills de har insett sina fel. fast det gör de ju aldrig. jag vill se folk lida. men jag kan inte. jag vill egentligen inte. men jag vill.... VAFANNGNJGJGKFKSFDOKRFGÖRLG!

förlåt för all negation. jag står fan själv inte ut med mig själv. jag behöver få ut det på nått sätt. det här e ett skonsamt sätt. annars får de få människorna som jag tycker om ta skiten. det vill jag egentligen inte, fast det får de göra ändå. jag lovar o göra detsamma när det väl kommer till kritan!

jag kommer antagligen vara spyig i ett par dagar framöver. sen stänger jag av det. off knappen e snart på. tackhej.





redbutton.donotpress!

ytligt. skarpt. känslolöst. brutet. ganska så smaklöst i slutändan...


Booka Shade – L.A.tely

blackandwhite.

än så länge e allting svart o vit. jag väntar tills himlen öppnar sig o lyser upp min dag. massa mörka tankar o dåliga känslor. jag får magsår o ångestattack. jag vill gå hem o gömma mig under täcket. aldrig komma upp o leva i en dröm. bakom stängda dörrar, med tusentals lås. 
 



IT.

jag e till o med villig att tvätta toaletten bara för att slippa plugga -.- , så jävla less på pluggandet. ingen disciplin förihellskitchen! jag vill bara få allting gjort! snälla kära nån, varför har jag inte en smart tvilling eller nått!? gah. jag e tröööööööööööööttt för 17 gubbar! ge mig torsdag, en flaska vin, bra musik och jävligt gooo sällskap. NU. tackhej.


Movits! – 2 dollar på fickan
jag orkar inte ens kommentera varelsen.






hideandseek.

snacka vig...med stort V




elena sudakova.





*lämiään*

jag e så trött så jag spricker! har tuffa dagar framför mig. men nästa vecka e det återhämtning. omari, vi ska på dubbel dejt nästa vecka igen, en straff för att du har ignorerat mig hela dagen. jag vet inte om det beror på att du har varit upptagen med pojken (?) eller flickan (?). eller så försöker du bara helt enkelt ignorera mig, helt, totalt. tack.

en annan fin människa ska träffa "the family" imorn. ni vet, kärlek, en pojke, en flicka, de åker upp (ner?) till föräldrarna, stannar där i nåra dar, umgås, kommer tillbaka. o där kommer nyheten. "vi ska förlova oss". i wish. lycka till! glöm inte o ringa mig när du e tillbax, vill höra ALLT! hehe




känner mig lite...glad. just nu. natti.

OCH jag måste tilläga! alla ni som ska/vill plugga (speciellt tjejer!!!!) sök till SU! ni kommer inte att ångra er. garanterar att era ögon kommer att gå i kors. ögongodis på mount everest nivå! nästan så att det blir jobbigt -.-  ... om man nu vill de dåra heeeeeeeehe. aldrig fel lixom...(?)


o självklart lite woopwoop för att det e fredag (snart): Eddie Thoneick – Whatcha Want - DJ Antoine vs. Yoko Remix









manup.

hatar o inte veta. hatar att gå runt o undra. vill veta! så jävla nyfiken. haha, jobbigt läge... säg mig! fast ne, de här e spännande... hehe
the man. the dream.

bitchesaintshit!

tänker aldrig mer. aldrig mer låta någon komma mig så nära. aldrig mer låta en människa veta min svaghet. aldrig mer förlåta människor. aldrig mer sträcka min hand. aldrig låta någon utnyttja. aldrig mer bli ledsen över en så onödig, förlorad sak. jag nöjer mig med det jag har, vill inte ha mer!

jag blir äcklad, ledsen, arg, besviken på allt just nu. spyfärdig. vakna. tänka. sova. tänka. gå. åka. äta. tänkatänkatänka! less på skiten. jag e så jääääääävla äcklad! att folk inte har någon moral alls. att folk tänker som jävla efterblivna idioter. jävla hjärndöda människor, gå göm er i grottan o kom aldrig ut, ingen bryr sig om er!

jag undrar bara vart du lilla människa skulle ta vägen utan mig. ingenstans. du har ju knappt egna åsikter eller egen vilja. jag har tappat respekten. have a nice life.





givemeabottle!

vilken fin dag! mat, glass, djurgårdsfärjan och spårvagn heeeeeeeeehe...



men jag har aldrig haft så mycket hat mot mänskligheten som jag har just nu.




feeeeeeever!

sena kvällar. nattdopp. sköna människor. frusna tår. naken fisar. glada människor som försöker simma till bojen för att sedan inte orka simma tillbaka på grund av någon random, sjukt onödig skrattattack. borttappade skor. borttglömda kavajer. trasiga klänningar. blöta underkläder (om de inte saknas helt vid de här laget). lyckliga tider. lyckliga människor.


jag sätter fart på det hela inom kort.








eggbeater.


"wind kills small rain, big rain kills the wind"






thedream.

i natt får marlon teixeira ursäkta mig...hehe

The Cataracs – The Sun
Simon van Meervenne



yesorno,nevermaybe.

antingen så har man det, eller inte. oftast e de något som fattas. en pusselbit. en avgörande del. en stor del. pickymafakafosho.


Rusko – Hold On - Sub Focus Remix






HAHA!

någon som e sugen på en banana chiquita? hoohoho



questionmark.

summerburst eller dans dakar? jobbigt val. vafan! dada life eller boys noize!? de gååååår ju liksom inte välja mellan 2 favvisar -.-


Dada Life – Unleash The F**king Dada

Boys Noize – & Down

kill me.


 

 


feelings.

hysterisk. hetsad. förväntansfull. lycklig. jajaja! så vill man alltid känna. varje dag, hela dan! jag har världens finaste vänner. världens finaste mamma. världens bäst-sämsta bror! o världens största godispåse bredvid mig... im in heaven.


PS. o jag har börjat titta på fotboll och tycker faktiskt att det e hyfsat spännande (!)








illusion.

heyyyoyoyoyo! vilken dag. en riktig lazy sunday! härligthärligt. känns underbart. en tjej som har tappat hoppet o e allmänt bitter o tar ut det över fel människor. förlåt. fan va jag känner att bloggen tar stryk den oxå. aja, hellre så än att svälja allt.

nu till det positiva! det e NÄSTAN sommar!!!!!! o jag e sååååååååååååååå himla glaaaaaaad över det :D! tack för mig, hejhej! och juste snart ska det bokas grejeeeeeeeeeeeeeer! woooppppiiliiiwoop, så mkt glädje o hat på en o samma gång har jag aldrig känt haha. nerå.


Johnossi – Roscoe






lite från sommarn 2010. långt solblekt hår. fit o solbränd tjej. i världens schtekigaste land HAHA. lär bli HELT annat i år. ingen tjej med långt solblekt hår. inte heller någon fit kropp. inte heller lika schteekkk land, går fan inte. natti.







RSS 2.0