jag skrattar idag...

finaste låten/videon...


Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag...



neverlookback?

jag är jätte förvirrad. älskar jag? ja. är jag kär? vad är kärlek? vill jag? jag vet inte. jag känner mig älskad. som en prinsessa. frågan är, är jag älskad av rätt person? jag nöjer mig aldrig. vafan är det för fel på mig? varför sätter jag mig själv i den här situationen? varför tar jag den svåra vägen, förvärrar allt för mig själv? väljer att falla. är jag för ung? dum? vill bara spänning och hets? gör jag rätt? vad är rätt och fel egentligen? man får ju ändå aldrig reda på om man gör fel. man vet ju aldrig hur det skulle se ut om man gjorde "rätt"...eller?

"gå aldrig tillbaka, gå bara framåt albina..." mkt bra ord!

magic.

när det inte är meningen. då alla ord kommer ut fel. när folk är på. själviska och avundsjuka. när män är allmänt ointressanta. då man har cravings för värme och kärlek. när allt är OK. då man känner att livet är lagom. sällskapet är chill. när du kliver in i ett rökigt rum och du ser ett mönster. när du kollar upp mot stjärnorna och skapar en bild. en illusion. en lysande dröm. BAM, det då som ideerna börjar strömma. nervimpulser skjuta. tankar gå igång. du flyger iväg. det är så jävla vackert här. man vill aldrig lämna rummet, stanna här för evigt... magisk lycka.







oracle.

fyller 21 om 4 dagar. känns sisådär. jag e glad men jag förstår inte riktigt. känns som om jag måste komma ett steg högre. måste ta tag i allt, och nu på riktigt. jag vet inte hur jag kommer/ska/borde reagera. tror att det blir lite bättre än förra året, då jag grät hahhaa, men fan va jobbigt! helt seriöst, jag tycker på riktigt att det e jobbigt att åldras, idag. nu. i fortsättning. inte förr. jag hatar födelsedagar nu för tiden. jag förlorar min ungdom. jag kan inte skriva längre. mitt hjärta går på högvarv.

Veronica Maggio – Snälla bli min

RSS 2.0