yeeeeearning!

jag längtar tills nästa vecka. känns bara som om det kommer bli en bra vecka! och jag e grymt avis på alla som e utomlands just nu. jag vill oxå sitta på en strand med en drink i handen o se aaaaaas schteeeeekk ut -.-



sommar flirt 2010...




02:40

John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room

ni vet när man ger allt. när man öppnar sig. när man e säker. när man vet. då man ger hela sin värld. ni vet den där saken som man kallar lojalitet. när allt man nånsin trott, vetat, gett, allt förgäves. när allting bara vänder o visar sig vara tvärtom. fel. helt fel. helt utan resultat. det då som kroppen blir svag. det då som hela världen börjar brinna. allt står i lågor. det då all värme omvandlas till giftig eld. fastän man hoppas. försöker finna ro. man verkligen anstränger sig. precis då när man har återhämtat sig så händer det pånytt. om o om igen. om o om fucking igen...det tar aldrig slut.


jag står i duschen. allt e släckt. jag försöker rymma. rymma från verkligheten o finna vägen. stigen som leder till en annan värld, annan verkligheten som jag har. jag hittar inte den. jag blundar. öppnar ögonen. o så e man tillbaka. tillbaka i tomheten man aldrig vill tillbaka till.


månenesåjävlavackerjustnu.










dreamer.

har ni nånsin känt att ni lever flera drömmar samtidigt? jag försökte förklara det här till några kompisar men de hängde inte med... jag ska förklara...

jag sitter på en bänk. jag vänder mig till vänster o ser en dansande man. vänder mig till höger ser mina kompisar som snackar om något random. kollar rakt fram ser en parkeringsplats och solen som bländar. jag lever i 3 världar. varje gång jag kollar åt en av de känns det som om jag öppnar en ny dörr. det känns coolt. känner mig övernaturlig. jag har världens coolaste superkraft, jag kan öppna dörrar o leva i flera världar samtidigt! om man bara kunde känna den känsla lite oftare...fyfan va underbart.
iväg till jobbet nu. ha en fin dag. stockholm får njuta av lite vitamin D idag. woohooo!
Fatboy Slim – Mi Bebé Masoquista

fromgrace.

jag hatar när mamma e ledsen. jag hatar det så jävla mkt. hon förtjänar lycka. bara lycka. jag hatar allt o alla som får henne att gråta. min fina mamma.

Thomas Dybdahl – From Grace

bildbomb!!!!


lite bilder att skratta åt en söndaskväll. tyvärr e det bara mobil bilder, med tanke på att hela kvällen var spontan! bilderna e både från hotell sviten som vi vann (elr rättare sagt sara hehe) samt från klubben f12. ha det gott. pusspuss!




"onemoretime"

sorrysorrysorry! haft mkt de senaste dagarna. jobb o vänner. men fyyyffaaaaaaaan vilken utgång vi hade igår! dagen började dåligt. rapporterna som jag skulle skicka in på jobbet blev helt fel. jag kom för sent till jobbet. det gick inte bra med bokningen och jag fick jobba i övertid. men gårdagens utgången var lätt den bästa utgången, trots allt! trots att vi var spiknyktra. trots att allt gick snett. trots att jag hade fel kläder. det jag älskade mest var vår reaktion. vår uppskattning. njutningen. donken mat i en svit, snacka glamoröst o bättre kunde det inte bli! bäst.


kmr en bildbomb imorn :)!

natti.





inzpirazion.



enkelt. unikt. användbart. snyggt! damir doma.




BOUNCE!

jaa men kul att andra datorn har dött! efter 2 år lixom?! den va inte direkt billig heller -.-. nee, jag ska fan gå o klaga. ta nytta av mina kunskaper från JIKEN...heeeeeeeehe


Calvin Harris – Bounce - Feat. Kelis (Radio Edit)


fin bild från vivians student. måste säga grattis till alla studenter. FRIHET O VALMÖJLIGHETER!





itstoolate.



när solen går ner. när det e mörkt. när ingen ser. ingen som hör. ingen som vet. jag älskar, ja jag älskar. jag smälter o dör inombords. jag vill tillbaka. till glädjen o sena nätter. till dagen jag var lycklig. då jag kände mig trygg o glad. då allting var bäst. den tiden då ingenting kunde bli bättre. min lycka. min glädje. mitt allt. då allting var på riktigt. inget svek. inga tankar. allt bra. allt som funkade, då allting kändes färglatt. då du var allt jag önskat mig. du kommer alltid att vara allt jag har önskat mig. världens finaste människa. trots allt. kan vara mitt livs största misstag.





backflash.

jag börjar bli för gammal. min kropp pallar inte trycket. jag vill sova i typ 1 vecka till. behöver återhämtning. ska börja med min frulle. tack hej.




otido.

nu e man hemma igen. det blir fixotrix sen vidare på mottagning. gaaaah va sommaren e bäst!


en liten bild från torsdagen.




ihatewhentheythinktheyknow.

förlåt för världens sämsta update! har varit mycket på senaste tiden. det e studenten massa strull, drama o mitt nya jobb! jag längtar bara tills man drar iväg från sverige...


bilderna e från klubben SOMMAR på kungsholmen. as bra ställe med as bra musik!



PS. jag har tagit första doppet och det va heeeeeeeeelt f* dunderbart! nu ska jag flyga mot kristineberg, ha en fin sommar dag! kram.




unstated.

efter 10 år. efter all hat. alla känslor. all osäkerhet. nervositet. oro över hur det skulle vara. över vad vi skulle säga och hur jag skulle ta det. över reaktionen. undran över om det någonsin skulle hända. efter alla år som man har försökt att glömma. efter alla mörka dagar. sena nätter. jobbiga, skarpa minnen. delade känslor. tjafs. bråk. skrik. förlust. svek. endast en glad stund som jag kommer ihåg, en resa, ett skratt...efter allt.

jag pratade med pappa.

RSS 2.0